Датчики PreSens для харчової промисловості

Датчики PreSens для пищевой промышленности

1• контроль герметичності упаковки і підбір матеріалів;
• безпеку продукту;
• контроль якості і термінів зберігання готових продуктів;
• вимірювання у вільному просторі і рідинах;
• безконтактні і мікроінвазивний аналізи;
• датчики для управління процесом виробництва.

Види датчиків

6

• повністю нешкідливі мікроінвазивний і безконтактні вимірювання;
• датчики з однаковою калібруванням;
• вимірювання кисню у вільному просторі і рідинах;
• легка інтеграція в виробничий процес;
• різні види датчиків для аналізів О2;
• проста процедура перевірки якості та герметичності упаковки.

 

Основні переваги датчиків PreSens для харчової промисловості:

• точні і прості вимірювання O2, pH, CO2 і біомаси;
• системи для фармацевтичної, біотехнологічної, харчової, біологічної, природоохоронної, технологічної, промислової і медичної галузей;
• датчики – тонше за людську волосину. Можливість безконтактних аналізів в режимі реального часу;
• постійна підтримка спеціалістів;
• більше 1000 найменувань продукції;
• швидка доставка по всьому світу.

Створення упаковки

2

Безконтактні нешкідливі вимірювання рівня кисню в упаковках продуктів харчування
Надлишок кисню всередині упаковки може викликати окислення продукту. Обсяг такого О2 залежить від виду продукту. Датчики PreSens дозволяють підібрати оптимальний варіант упаковки для Вашої продукції. Безконтактні вимірювання за допомогою точкових датчиків допоможуть визначити кислородопроницаемость матеріалів і їх герметичність. Чутливі сенсори покажуть навіть саме незначне кількість О2.

Підбір матеріалів

3

Кіслородопроводімость синтетичних пакувальних матеріалів
Спільно з інститутом технологій обробки і упаковки (м Фрайзінг, Німеччина) товариства імені Фраунгофера, PreSens розробила спеціальні камери підвищеної герметичності для тестування різних матеріалів. О2-метри і датчики аналізують рівень кисню в діапазоні від 1 мд (ppb) до 100%, завдяки чому можна досліджувати навіть перфоровані або високобар’єрні матеріали. Крім цього, дані прилади використовують для досліджень відомості про вплив складу і покриття матеріалу на його киснево-бар’єрні властивості.

 

Перевірка якості4

Визначення кількості кисню в продукті і вільному просторі
Кисень, який потрапляє в упаковку при виробництві, може значно скоротити термін придатності багатьох продуктів. Прилади PreSens вимірюють кількість О2 в готовому продукті в реальних умовах. Безконтактні або мікроінвазивний датчики аналізують вміст кисню як в упаковці, так і в самому продукті. Таким чином гарантується якість і довгострокове зберігання продукції.

Контроль виробництва

5

Швидка оцінка рівнів кисню в процесі виробництва
PreSens пропонує різні види датчиків і систем для вимірювань кисню в процесі виробництва. Наприклад, для пивоварних комбінатів була розроблена спеціальна лінійка приладів. Проточні електролізери з вбудованими датчиками встановлюються безпосередньо на сталеві труби. Занурювальні зонди для поточних аналізів витримують процедури автоклавування, ХИП (холодне ізостатичне пресування) і УВП (ударно-хвильову поляризацію). Наявність Киснеміри в кожному приладі значно полегшує вимірювання О2 на будь-якій стадії виробництва. Якщо для контролю процесу Вашому підприємству потрібно інший вид датчиків, будь ласка, негайно зв’яжіться з нами, і ми обов’язково підберемо для Вас краще рішення.

 

У брошурі Ви знайдете більше інформації про призначення та технічні характеристики датчиків PreSens для харчової промисловості.

Якщо Вам потрібна подальша, додаткова інформація, будь ласка, просто зв’яжіться з нами.